Lacka trägolv och ge det en vacker glans tillsammans med tåligt skydd! Golvspecialisterna är experter på allt inom golvlack

Lacka golv – Ge ditt golv nytt liv

Lacka trägolv och ge det en vacker glans tillsammans med tåligt skydd! Golvspecialisterna är experter på allt inom golvlack

HITTA PRIS PÅ GOLVBEHANDLING

Fyll i antal kvm och få ett prisförslag. Gäller golvbehandling med 2 specialister.

Minimidebitering 20 kvm

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

KONTAKTA OSS

Ett trägolv som håller länge

Långvarigt skydd för trä – Lacka golv

Att lacka ditt trägolv är en av de bästa investeringarna du kan göra för att skydda det och förlänga dess livslängd. Lacken skapar en hård och tålig yta som är resistent mot repor, slitage och fukt. Den gör det också lättare att rengöra golvet och bibehålla dess vackra utseende.

Fördelar med att lacka golv:

 • Långvarigt skydd: Lacken skyddar ditt golv mot repor, slitage och fukt i många år framöver. Du slipper oroa dig för att golvet ska bli slitet och fult, och du kan vara säker på att det kommer att se bra ut under en lång tid.
 • Enkel rengöring: Lackade golv är lätta att rengöra och dammsuga. Smuts och damm fastnar inte lika lätt på en lackad yta, och du kan enkelt torka bort spill och fläckar med en fuktig trasa.
 • Vacker glans: Lacken ger golvet en vacker glans som lyfter fram träets naturliga skönhet. Träets ådring och struktur blir mer synlig, och golvet får ett varmt och ombonat utseende.
 • Ökad livslängd: Ett lackat golv håller betydligt längre än ett obehandlat golv. Lacken skyddar träet från att torka ut och spricka, och det gör golvet mer motståndskraftigt mot yttre påverkan.

Att lacka ditt trägolv är en investering som inte bara ger ditt hem en vacker och elegant look, utan också ger dig en bekymmersfri golvyta i många år framöver. Du kan njuta av ditt vackra trägolv utan att oroa dig för slitage, repor eller fläckar, och känna dig trygg med att det kommer att behålla sin skönhet och funktionalitet under en lång tid.

Arbetare lackerar golv
en hall med trappuppgång till övervåning

Lack för alla träslag

Perfekta behandlingen för flertalet golvtyper genom att lackera golv

Lackning är en flexibel lösning som passar för många olika typer av golv. Oavsett om du har ett parkettgolv i ek, ett furugolv i hallen eller en annan typ av trägolv kan lackning ge det en vacker finish och ett långvarigt skydd.

De flesta typer av trägolv kan lackas, inklusive:

 • Parkettgolv
 • Furugolv
 • Ekparkett
 • Bokgolv
 • Askparkett

Det finns olika typer av lack på marknaden, och det är viktigt att välja en lack som passar den typ av golv du har samt har den effekt du vill ha. Golvspecialisterna hjälper dig att välja rätt lack för ditt projekt.

Läs omdömen från våra kunder

Här nedan kan du se ett antal utvalda omdömen från kunder i Stockholm med omnejd.
Vill du lämna ett eget omdöme kan du göra det genom att maila eller ringa oss.

5 stjärnor

Prickfritt jobb utfört till överenskommet pris. Skönt att slippa torka en massa damm efteråt också. Rekommenderar en dammfri golvslipning om du ska slipa golven hemma. Det gamla golvet blev som nytt!

– Roger, Bagarmossen
4 stjärnor

Fick tips om att slipa golven istället för att köpa nya. Golvspecialisterna kom förbi och gjorde en bedömning gratis och sedan anlitade jag dem. Vilken skillnad det blev på alla golvtyper! Golven ser helt nya ut. Rekommenderas!

– Malin, Farsta
5 stjärnor

Slipat både kök och vardagsrum med hjälp av Golvspecialisterna och aldrig blivit missnöjd. Effektiva jobb, bra service, bra resultat och rent och snyggt efteråt. Toppen!

– Petter Johansson, 56, Hammarby Sjöstad
en kvinna sorterar bland färgexemplar

Smarta lösningar med professionella tjänster

Lacka golv är både prisvärt, Enkelt och smidigt med Golvspecialisterna

Golvspecialisterna är experter på allt inom golvlack och hjälper dig att förvandla ditt slitna golv till en vacker och tålig yta. Med vår expertis och noggranna arbete kan du vara säker på att ditt golv får den bästa behandlingen.
Att lacka golv själv kan vara en utmaning. Det krävs rätt material, verktyg och teknik för att få ett bra resultat. Med Golvspecialisterna behöver du inte oroa dig för detta. Vi har allt du behöver för att lacka ditt golv på ett professionellt sätt.

Vi erbjuder:

 • Gratis konsultation: Vi kommer hem till dig och besiktigar ditt golv. Vi ger dig en kostnadsfri offert och svarar på alla dina frågor.
 • Professionella hantverkare: Vi har erfarna hantverkare som slipar och lackar ditt golv på ett fackmannamässigt sätt.
 • Högkvalitativa lackprodukter: Vi använder endast högkvalitativa lackprodukter från välrenommerade leverantörer.
 • Garanti på arbetet: Vi lämnar garanti på allt arbete vi utför.

Upptäck fördelarna med att anlita Golvspecialisterna.
Kontakta oss så fort du behöver lacka ditt golv!

Frågor och svar om att lacka golv

Golvvård när den är som bäst

Ge ditt hem en nystart med professionell golvvård med Golvspecialisterna

Golvspecialisterna är din kompletta leverantör av golvtjänster. Vi erbjuder allt från golvläggning och slipning till lackering och underhåll. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att skapa ett golv som du kan njuta av i många år framöver. 
Våra experter hjälper dig att välja rätt golv och tjänster för dina behov. Vi tar hänsyn till din budget, din stil och dina önskemål.
Låt oss ge ditt hem en nystart med vackra och välvårdade golv!
Kontakta Golvspecialisterna idag för att lacka ditt golv!

en pil

HAR DU GOLVPROBLEM?
VI LÖSER DET…

Du kan ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här,
så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Offert ikon Kontakta oss