Behandla ditt golv till perfektion

Golvbehandling av experter får du hos Golvspecialisterna

HITTA PRIS PÅ GOLVBEHANDLING

Fyll i antal kvm och få ett prisförslag. Gäller golvbehandling med 2 specialister.

Minimidebitering 20 kvm

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

KONTAKTA OSS

Upplev skönheten i ett välbehandlat golv

Gör ditt hem vackrare med professionell golvbehandling

Ett välbehandlat golv ger ditt hem ett lyft och en känsla av lyx. Det blir inte bara vackrare att se på, utan det blir också mer slitstarkt och lättare att sköta. En professionell golvbehandling kan ta bort repor och fläckar, och den kan ge ditt golv en helt ny nyans. 

En professionell golvbehandling kan ge ditt hem en helt ny dimension av skönhet. Repor och fläckar suddas ut, och träets naturliga struktur framhävs på ett vackert sätt. 

Tänk dig att stiga in i ett rum med ett golv som strålar av glans och lyster. Varje steg du tar blir en njutning, och rummets atmosfär förvandlas omedelbart.

Oavsett om du har ett klassiskt trägolv, en modern parkett eller ett trendigt laminatgolv, kan en professionell golvbehandling ge det nytt liv. Att investera i en professionell golvbehandling är en investering i ditt hem och i din trivsel.

omkullvält vatten mugg på golvet

Slitstarkt, lättskött och längre livstid

Skydda och förläng livslängden genom att behandla ditt golv

Ett obehandlat golv är mer utsatt för slitage och repor. Det kan också bli missfärgat av solljus och smuts. En golvbehandling skyddar ditt golv mot dessa faktorer och förlänger dess livslängd.

Golvet blir inte bara vackrare att se på, utan det får också en rad praktiska fördelar:

  • Slitstarkt: En professionell golvbehandling kan ge ditt golv en extra skyddande barriär som gör det mer motståndskraftigt mot repor, fläckar och slitage. Perfekt för dig med aktiva barn eller husdjur!
  • Lättare att sköta: Ett behandlat golv är lättare att rengöra och underhålla. Damm och smuts fäster inte lika lätt, och du slipper oroa dig för att spilla ut vätskor.
  • Förbättrad akustik: Vissa typer av golvbehandlingar kan förbättra akustiken i ditt hem. Golvet blir tystare att gå på, vilket kan skapa en mer behaglig atmosfär.
  • Högre värde: Ett välvårdat golv kan höja värdet på din bostad.

En professionell golvbehandling kan ta bort repor och fläckar, vilket ger ditt golv ett helt nytt liv. Du kan välja mellan en matt eller glansig finish, beroende på vad du föredrar. Oavsett om du har ett trägolv, ett parkettgolv eller ett laminatgolv kan en professionell behandling förnya det med fanstastiska resultat.

Läs omdömen från våra kunder

Här nedan kan du se ett antal utvalda omdömen från kunder i Stockholm med omnejd.
Vill du lämna ett eget omdöme kan du göra det genom att maila eller ringa oss.

5 stjärnor

Prickfritt jobb utfört till överenskommet pris. Skönt att slippa torka en massa damm efteråt också. Rekommenderar en dammfri golvslipning om du ska slipa golven hemma. Det gamla golvet blev som nytt!

– Roger, Bagarmossen
4 stjärnor

Fick tips om att slipa golven istället för att köpa nya. Golvspecialisterna kom förbi och gjorde en bedömning gratis och sedan anlitade jag dem. Vilken skillnad det blev på alla golvtyper! Golven ser helt nya ut. Rekommenderas!

– Malin, Farsta
5 stjärnor

Slipat både kök och vardagsrum med hjälp av Golvspecialisterna och aldrig blivit missnöjd. Effektiva jobb, bra service, bra resultat och rent och snyggt efteråt. Toppen!

– Petter Johansson, 56, Hammarby Sjöstad
Lacka golv

Skräddarsydda tjänster för ditt golv

Golvspecialisterna – Vi kan allt om att behandla golv

När det gäller golvbehandling är det inte bara resultatet som räknas, utan även processen. Med Golvspecialisterna kan du vara säker på att du får en professionell och bekymmersfri upplevelse från start till mål. Med lång erfarenhet i branschen har vi den expertis och kunskap som krävs för att ge ditt golv den bästa möjliga behandlingen. Vi använder oss av moderna metoder och produkter av högsta kvalitet för att garantera ett perfekt resultat.

Med professionell golvbehandling från Golvspecialisterna kan du ge ditt golv nytt liv och förvandla ditt hem till en oas av elegans. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av golv, oavsett om du har trägolv, parkett, laminat, klinker eller sten.

Det är inte allt. Vi på Golvspecialisterna brinner verkligen för golvvård och vi sätter alltid kundens behov i fokus. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och ger dig rådgivning om den bästa behandlingen för ditt golv.
Kontakta oss idag, så kan vi diskutera hur vi bäst kan hjälpa dig och ditt golv!

Frågor och svar om att behandla golv

man sorterar bland parkettexemplar

Din partner för allt inom golvvård

Golvspecialisterna – Golvvård när den är som bäst

Vi på Golvspecialisterna strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Med vår passion för golvvård, expertis och noggrannhet garanterar vi att ditt golv får den behandling det förtjänar.
Vårt mål är att ge dig en bekymmersfri upplevelse. Vi tar hand om allt från start till mål, och du kan vara säker på att ditt golv är i goda händer, vi lämnar inte arbetet förrän vi är helt nöjda med resultatet.
Kontakta oss idag för en konsultation och få ditt golv att glänsa som nytt!

Behandla ditt golv till perfektion med Golvspecialisterna!

en pil

HAR DU GOLVPROBLEM?
VI LÖSER DET…

Du kan ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här,
så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Offert ikon Kontakta oss