Stockholm

Räkna på ditt pris här!

Vi hjälper dig hitta en prisvärd lösning

  • Arbete sker alltid 2 i team
  • Vilket ger effektivitet för dig
  • Arbetet utförs alltid av certifierad personal
  • Vi certifierar vår personal löpande
  • Vårt mål är din trygghet
  • Vi har garanti på vårt arbete i 2år
  • Vi har med oss allt material
  • Rådgivning sker löpande

RÄKNA UT DIN KOSTNAD FÖR DITT GOLVARBETE MED VÅR PRISKALKYLATOR

en arbetare utför golvslipning

Golvspecialisterna finns här för dig

Kontakta oss med alla dina golvbehov och frågor

Har du frågor om golvvård? Vill du få en kostnadsfri offert för slipning av ditt parkettgolv? Eller behöver du hjälp med att välja rätt golv till ditt nya badrum?

Oavsett vad du behöver hjälp med, är du välkommen att kontakta oss! Vi har lång och gedigen erfarenhet av allt som rör golv, och vi kan erbjuda dig en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.

Vi är alltid glada att svara på dina frågor och ge dig råd om den bästa behandlingen för ditt golv. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i vårt kontaktformulär på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs omdömen från våra kunder

Här nedan kan du se ett antal utvalda omdömen från kunder i Stockholm med omnejd.
Vill du lämna ett eget omdöme kan du göra det genom att maila eller ringa oss.

5 stjärnor

Prickfritt jobb utfört till överenskommet pris. Skönt att slippa torka en massa damm efteråt också. Rekommenderar en dammfri golvslipning om du ska slipa golven hemma. Det gamla golvet blev som nytt!

– Roger, Bagarmossen
4 stjärnor

Fick tips om att slipa golven istället för att köpa nya. Golvspecialisterna kom förbi och gjorde en bedömning gratis och sedan anlitade jag dem. Vilken skillnad det blev på alla golvtyper! Golven ser helt nya ut. Rekommenderas!

– Malin, Farsta
5 stjärnor

Slipat både kök och vardagsrum med hjälp av Golvspecialisterna och aldrig blivit missnöjd. Effektiva jobb, bra service, bra resultat och rent och snyggt efteråt. Toppen!

– Petter Johansson, 56, Hammarby Sjöstad

Oavsett golvtyp, vi har lösningen!

Golvspecialisterna – För ett hem att vara stolt över

Golvet är det första du ser när du kliver in i ett rum och det sätter tonen för hela inredningen. Ett välvårdat golv ger ditt hem en varm och ombonad atmosfär. Det ökar både trivseln samt värdet på din bostad.

Golvspecialisterna är din trygga partner för allt som rör golvvård. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att sköta om alla typer av golv, och vi kan erbjuda dig en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.

Med vår expertis och vårt engagemang kan du vara säker på att ditt golv får den bästa möjliga behandlingen. Vi tar hand om ditt golv med omsorg och respekt, och vi ser till att det blir som nytt igen.

kvinnlig målare lackerar golv

Frågor och svar om Golvspecialisterna

man sorterar bland parkettexemplar

Stora resultat för ditt golv

Certifierade golvexperter

Vi jobbar alltid med kunden i centrum och det innebär att varje uppdrag tas på lika stort allvar. Alla golv är unika och kräver speciella kunskaper beroende på träslag, skick och vilken typ av effekt du som kund förväntar dig. Samtliga våra anställda är certifierade inom golvslipning och vi använder toppmoderna maskiner vid alla våra uppdrag. I kombination med att vi endast jobbar med produkter från de största leverantörerna på marknaden så garanterar vi att du som kund blir nöjd med det färdiga resultatet.

Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm och det spelar ingen roll om du bor i Solna, i Sundbyberg, i Norrort, på Södermalm eller om du har en villa i Täby. Går dina golv att slipa – ja, då kan vi hjälpa dig.

Välkommen att kontakta oss redan idag!

en pil

HAR DU GOLVPROBLEM?
VI LÖSER DET…

Du kan ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här,
så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Offert ikon Kontakta oss