en trappuppgång

Golvspecialisterna hjälper BRF med golvvård

Golvvård för din BRF av våra erfarna hantverkare ger fantastiska resultat

HITTA PRIS PÅ GOLVBEHANDLING

Fyll i antal kvm och få ett prisförslag. Gäller golvbehandling med 2 specialister.

Minimidebitering 20 kvm

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

KONTAKTA OSS

En investering för trivsel, värde och säkerhet

Hur är golvvård bra för min BRF?

Att investera i regelbunden golvvård är en klok investering för er BRF. Det ger inte bara en estetisk förbättring, utan det kommer med en rad konkreta fördelar som exempelvis ökat värde på bostadsrätterna, en tryggare boendemiljö och lägre underhållskostnader:

  • Förbättrar trivseln: Vackra och välvårdade golv höjer trivseln för både boende och besökare.
  • Ökar värdet på bostadsrätterna: Snygga golv kan göra att bostadsrätterna i er BRF blir mer attraktiva och säljs snabbare.
  • Minskar risken för olyckor: Slitna och ojämna golv kan vara en fara för säkerheten. Regelbunden golvvård kan förhindra olyckor och skador.
  • Förbättrad akustik: Golvbeläggningen kan ha en stor inverkan på akustiken i en fastighet. Genom att välja rätt golvmaterial och sköta om dem på rätt sätt kan man skapa en bättre ljudmiljö.
  • Förlänger livslängden på golven: Genom att underhålla era golv regelbundet kan ni förlänga deras livslängd och spara pengar på sikt.

Golvspecialisterna hjälper gärna er BRF med att hitta den bästa lösningen för golvvård. Vi har lång erfarenhet av golvvård i BRF:er och kan erbjuda en helhetslösning som täcker allt från golvslipning och lackning till underhåll och rengöring. Kontakta oss idag för mer information!

trappuppgång med marmorgolv

Vackra & slitstarka golv för din BRF

Golvspecialisterna – Experter på golvvård BRF Stockholm

Golvspecialisterna är experter på golvvård och hjälper bostadsrättsföreningar i Stockholm med allt från golvslipning och lackning till underhåll och rengöring. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med BRF:er och vet vad som krävs för att skapa vackra och slitstarka golv i era gemensamma utrymmen.
Vårt team av erfarna och certifierade golvläggare kan ta hand om alla typer av golv, oavsett om det är trägolv, parkett, laminatgolv eller betonggolv. Vi använder oss av moderna metoder och material för att ge era golv ett långvarigt skydd och en vacker finish.

Frågor och svar om golvvård för privatpersoner

Tjänster för alla golv

Alla typer av golvvårdstjänster – Inte bara golvslipning BRF

Golvspecialisterna är din kompletta partner för golvvård i BRF:er. Vi erbjuder en bred palett av tjänster för att ta hand om alla typer av golv i din fastighet, från trapphus och entréer till lägenheter och gemensamhetslokaler.

Våra tjänster inkluderar:

  • Golvslipning: Vi slipar och lackar trägolv i alla typer av utrymmen, från trapphus och entréer till lägenheter och gemensamhetslokaler.
  • Golvläggning: Vi lägger alla typer av golv, inklusive trägolv, parkett, laminatgolv, vinylgolv och mattor.
  • Underhåll: Vi erbjuder regelbundet underhåll av dina golv för att de ska behålla sitt vackra utseende och sin långa livslängd.
  • Rengöring: Vi utför professionell rengöring av alla typer av golv.

Golvspecialisterna är din partner för golvvård i BRF:er.
Kontakta oss idag för mer information!

golvläggare lägger trägolv

Läs omdömen från våra kunder

Här nedan kan du se ett antal utvalda omdömen från kunder i Stockholm med omnejd.
Vill du lämna ett eget omdöme kan du göra det genom att maila eller ringa oss.

5 stjärnor

Prickfritt jobb utfört till överenskommet pris. Skönt att slippa torka en massa damm efteråt också. Rekommenderar en dammfri golvslipning om du ska slipa golven hemma. Det gamla golvet blev som nytt!

– Roger, Bagarmossen
4 stjärnor

Fick tips om att slipa golven istället för att köpa nya. Golvspecialisterna kom förbi och gjorde en bedömning gratis och sedan anlitade jag dem. Vilken skillnad det blev på alla golvtyper! Golven ser helt nya ut. Rekommenderas!

– Malin, Farsta
5 stjärnor

Slipat både kök och vardagsrum med hjälp av Golvspecialisterna och aldrig blivit missnöjd. Effektiva jobb, bra service, bra resultat och rent och snyggt efteråt. Toppen!

– Petter Johansson, 56, Hammarby Sjöstad

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen

Golvspecialisterna – För allt från slipning till underhåll

Golvspecialisterna är din kompletta partner för allt inom golvvård. Vi erbjuder en helhetslösning som täcker allt från golvslipning och lackning till underhåll och rengöring. Vårt erfarna team jobbar alltid med moderna metoder och miljövänliga produkter för att ge dig bästa möjliga resultat.
Kontakta oss idag för mer information och rådgivning! Vi hittar den bästa lösningen för golvvård till din BRF.

man sorterar bland parkettexemplar
en pil

HAR DU GOLVPROBLEM?
VI LÖSER DET…

Du kan ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här,
så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Offert ikon Kontakta oss