Bona golv

Golvslipning – ge ditt golv nytt liv

Slipa golv är både en hållbar och kostnadseffektiv åtgärd.

HITTA PRIS PÅ GOLVBEHANDLING

Fyll i antal kvm och få ett prisförslag. Gäller golvbehandling med 2 specialister.

Minimidebitering 20 kvm

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

KONTAKTA OSS

En snabb och prisvärd metod

En vikTig del av golvvård – Golvslipning

Golv är en central del av ditt hem och utsätts för slitage dagligen. Vare sig du har småbarn, husdjur eller bara lever ett aktivt liv, kommer ditt golv att visa tecken på användning med tiden. Repor, fläckar, matt yta och ojämna skikt kan göra att golvet ser tråkigt och slitet ut.

Golvslipning är en effektiv och prisvärd metod för att återställa trägolvets ursprungliga skönhet och ge det nytt liv. Genom att slipa bort det ytskiktet som har slitits av normalt bruk, avlägsnas repor, fläckar och ojämnheter. Du får en jämn och slät yta som du sedan kan lacka eller olja i önskad kulör och glansgrad.

Oavsett om du vill fräscha upp ett gammalt och slitet golv eller om du vill ge ditt hem en ny stil, kan golvslipning vara den perfekta lösningen.

en golvslip
en trappa

Golvslipning – Från slitet till snyggt

Förvandla ditt gamla golv till en vacker inredningsdetalj genom golvslipning

Att slipa ditt gamla golv är inte bara en effektiv metod för att återställa dess glans, utan det ger dig också en unik möjlighet att skapa en helt ny look i ditt hem. Golvet utgör en betydande del av rummets visuella uttryck och genom att slipa och ytbehandla det på rätt sätt kan du förvandla ditt hem till en elegant och stilfull oas.
Genom att slipa bort det slitna ytskiktet på ditt trägolv frigör du dess inneboende skönhet. Träets naturliga struktur och ådring framträder tydligare och ger rummet en varm och ombonad atmosfär. Du kan välja mellan olika ytbehandlingar för att skapa den perfekta looken för ditt hem.

Golvslipning ger dig möjlighet att:

  • Skapa en enhetlig look i ditt hem
  • Matcha golvet med din inredning
  • Välja mellan olika ytbehandlingar
  • Få ett golv som är lättare att sköta

Genom att investera i golvslipning kan du ge ditt gamla golv nytt liv och skapa en vacker och inbjudande atmosfär i ditt hem.

Läs omdömen från våra kunder

Här nedan kan du se ett antal utvalda omdömen från kunder i Stockholm med omnejd.
Vill du lämna ett eget omdöme kan du göra det genom att maila eller ringa oss.

5 stjärnor

Prickfritt jobb utfört till överenskommet pris. Skönt att slippa torka en massa damm efteråt också. Rekommenderar en dammfri golvslipning om du ska slipa golven hemma. Det gamla golvet blev som nytt!

– Roger, Bagarmossen
4 stjärnor

Fick tips om att slipa golven istället för att köpa nya. Golvspecialisterna kom förbi och gjorde en bedömning gratis och sedan anlitade jag dem. Vilken skillnad det blev på alla golvtyper! Golven ser helt nya ut. Rekommenderas!

– Malin, Farsta
5 stjärnor

Slipat både kök och vardagsrum med hjälp av Golvspecialisterna och aldrig blivit missnöjd. Effektiva jobb, bra service, bra resultat och rent och snyggt efteråt. Toppen!

– Petter Johansson, 56, Hammarby Sjöstad
Arbetare lackerar golv

Moderna maskiner, erfarna slipare

Prisvärd och professionell golvslipning hos Golvspecialisterna

Att slipa ditt golv är en investering i ditt hem som ger dig många års glädje. Golvspecialisterna är en erfaren och välrenommerad golvfirma som erbjuder professionell golvslipning till ett prisvärt pris.

Vi har allt du behöver för att ge ditt golv nytt liv:

  • Moderna maskiner och utrustning: Vi använder moderna maskiner och utrustning för att slipa ditt golv på ett effektivt och skonsamt sätt.
  • Välutbildade och erfarna golvslipare: Våra golvslipare är välutbildade och erfarna. De har den kunskap och expertis som krävs för att ge dig ett perfekt resultat.
  • Kostnadsfri offert: Vi erbjuder dig alltid en kostnadsfri offert innan vi påbörjar arbetet.
  • Garanti på vårt arbete: Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete. Du kan vara säker på att du får ett golv som du kommer att vara nöjd med i många år framöver.

Vi hjälper dig att ge ditt golv nytt liv! Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster!

Frågor och svar om golvslipning

man sorterar bland parkettexemplar

Förstklassig golvvård

Kvalitet och service i fokus – Golvspecialisterna

Hos Golvspecialisterna sätter vi alltid kvalitet och service i fokus. Vårt mål är att du ska vara helt nöjd med vårt arbete och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi har lång erfarenhet av branschen och vi använder oss av de bästa materialen och verktygen. Vårt team av välutbildade och erfarna medarbetare brinner för sitt arbete.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och delaktig i hela processen. Vi erbjuder dig en kostnadsfri konsultation där vi kan gå igenom dina behov och önskemål.
Vi står bakom vårt arbete och lämnar alltid garanti på utförda jobb.
Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!
Kontakta Golvspecialisterna när du behöver golvslipning!

en pil

HAR DU GOLVPROBLEM?
VI LÖSER DET…

Du kan ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här,
så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Offert ikon Kontakta oss