Golvläggning Upplands-Bro

Golvläggning Upplands-Bro – kvalitativt

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom golvläggning för privatpersoner och företag i Upplands-Bro.

HITTA PRIS PÅ GOLVBEHANDLING

Fyll i antal kvm och få ett prisförslag. Gäller golvbehandling med 2 specialister.

Minimidebitering 20 kvm

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

KONTAKTA OSS

Professionell golvläggning i ditt område

Experter på golvläggning i Upplands-Bro

Att hitta rätt firma för att lägga nytt golv i Upplands-Bro som både besitter gedigen erfarenhet och erbjuder rimliga priser är oftast en utmaning. Tyvärr är det inte ovanligt att man stöter på problem med ojämnheter, kort livslängd och långa arbetsprocesser, vilket leder till frustration och extra kostnader för golvläggning.

För att slippa onödiga bekymmer och njuta av ett problemfritt nytt golv är det avgörande att du väljer rätt hantverkare för din golvläggning i Upplands-Bro. Vi på Golvspecialisterna har lång och gedigen erfarenhet av golvläggning i Upplands-Bro och erbjuder en trygg och effektiv process från start till mål.

Vi lägger stor vikt vid att:

 • Leverera ett perfekt resultat: Vi lägger stor vikt vid detaljer och ser till att ditt golv blir jämnt och vackert, utan ojämnheter eller bukter.
 • Våra golvläggningar håller i längden: Vi använder endast material av högsta kvalitet och utför allt arbete med största noggrannhet, vilket garanterar en lång livslängd på ditt golv.
 • Effektiva arbetsprocesser: Vi jobbar effektivt och smidigt för att minimera störningar i ditt hem och se till att golvläggningen i Upplands-Bro blir klar så snart som möjligt.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om din golvläggning i Upplands-Bro på ett professionellt och bekymmersfritt sätt!

Mätning av golv
golv som mäts för korrekt golvläggning

Installera hållbara golv av hög kvalitet

Välj oss för att lägga golv i Upplands-Bro

När du anlitar oss för din golvläggning i Upplands-Bro så kan du vara säker på att du får mer än bara ett vackert resultat. Du får tryggheten i att arbetet utförs av erfarna och kompetenta golvläggare med gedigen kunskap och passion för sitt hantverk.

Våra golvläggare i Upplands-Bro har över 20 års erfarenhet och har lagt otaliga golv genom åren. De besitter en djupgående förståelse för olika typer av golvmaterial och underlag vilket garanterar att ditt nya golv installeras på rätt sätt med största precision.

Kvalitet i fokus:

Vi lägger stor vikt vid att använda endast högkvalitativa material i alla våra golvläggningsprojekt. Detta säkerställer att ditt nya golv blir inte bara vackert, utan också hållbart och tåligt i många år framöver.

Trygghet och prisvärdhet:

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med RUT-avdrag, utan att kompromissa med vare sig kvaliteten på materialet eller utförandet. För att du ska känna dig trygg med din investering, lämnar vi dessutom en 2-årig garanti på alla våra golvläggningsprojekt.

Kundservice i toppklass:

Vi värdesätter en nära relation med våra kunder och finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig råd. Vi tar tid att lyssna på dina önskemål och behov, och ser till att du är nöjd med resultatet från början till slut.

Oavsett om du vill lägga nytt golv i köket, vardagsrummet eller badrummet, så kan du vara säker på att du får en professionell samt problemfri upplevelse med oss.

Engagerad service från början till slut

Golvläggning Upplands-Bro – så här går det till

Att lägga ett nytt golv kan verka som ett stort projekt, men vi gör processen enkel och smidig:

 • Konsultation:
  Vi börjar med ett kostnadsfritt hembesök i Upplands-Bro där vi diskuterar dina behov och mäter ytorna.
 • Offert:
  Du får en detaljerad offert utan dolda kostnader för att lägga golvet rätt och prisvärt.
 • Materialval:
  Vi hjälper dig att välja det bästa golvet utifrån dina önskemål och behov inför golvläggning.
 • Installation:
  Våra skickliga golvinstallatörer arbetar snabbt och effektivt med minimal störning för dig.
 • Uppföljning:
  Efter avslutat arbete så gör vi en noggrann genomgång för att säkerställa att allt är perfekt.
Ett vackert trägolv som har lagts

Läs omdömen från våra kunder

Här nedan kan du se ett antal utvalda omdömen från kunder i Stockholm med omnejd.
Vill du lämna ett eget omdöme kan du göra det genom att maila eller ringa oss.

5 stjärnor

Prickfritt jobb utfört till överenskommet pris. Skönt att slippa torka en massa damm efteråt också. Rekommenderar en dammfri golvslipning om du ska slipa golven hemma. Det gamla golvet blev som nytt!

– Roger, Bagarmossen
4 stjärnor

Fick tips om att slipa golven istället för att köpa nya. Golvspecialisterna kom förbi och gjorde en bedömning gratis och sedan anlitade jag dem. Vilken skillnad det blev på alla golvtyper! Golven ser helt nya ut. Rekommenderas!

– Malin, Farsta
5 stjärnor

Slipat både kök och vardagsrum med hjälp av Golvspecialisterna och aldrig blivit missnöjd. Effektiva jobb, bra service, bra resultat och rent och snyggt efteråt. Toppen!

– Petter Johansson, 56, Hammarby Sjöstad

Vanliga frågor och svar om golvläggning i Upplands-Bro

en man som sorterar bland parkettexemplar

Välj Golvspecialisterna för bästa resultat

Din expert på golvläggning i Upplands-Bro

Söker du en pålitlig och erfaren expert för dina golvbehov i Upplands-Bro? Då har du hittat rätt! Vi erbjuder skräddarsydda golvlösningar för alla typer av projekt, oavsett om det gäller små rum i hemmet eller stora ytor i kommersiella lokaler.

Vårt team av skickliga hantverkare besitter gedigen kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av golvmaterial, från klinkers och parkett till plastmattor samt laminatgolv. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och noggrannhet i varje projekt vilket ser till att du får ett golv som inte bara är snyggt samt funktionellt, utan också håller under en längre tid.

Kontakta oss idag för att få hjälp med din golvläggning i Upplands-Bro.

en pil

HAR DU GOLVPROBLEM?
VI LÖSER DET…

Du kan ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här,
så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Offert ikon Kontakta oss